Att leva med Borderline

08.10.2015 kl. 21:12

 

Så vad är det som vi Borderliner söker då?? Borderline, till de som inte vet om det så är det PAIN IN THE ASS LITTERLY!! Svårt att kunna hantera känslor och tvinga sig svälja för att inte göra bort sig bland andra, för att inte visa svaghet för man är mer känslig än de omkring oss.

Varför då? Joo för du vet inte när din Humör EKG kurva kommer att svänga och sluta med att du kan sätta dig ner mitt på gatan och börja gråta – okey så långt har det inte ännu gått för det jag brukar tänka på är min mascara för jag kan inte gråta på gatan och sluta med att jag ser ut som en panda – HELL NO!

Ärligt talat har jag inte ännu träffat på någon som skulle vara lika som jag, men ifall jag skulle göra så vet jag verkligen inte hur jag skall hantera situationen för att vara två galningar tillsammans kan inte leda till någonting mer än att vi kanske kommer att spotta på varandra, detta var nog ett skämt skulle aldrig spotta på någon men måste vara rätt svårt att leva med en som har samma fel som du själv.

 

Svårt att reglera känslor

Borderline är en personlighetsstörning som kallas för emotionell instabil personlighetsstörning. Detta innebär att en person som har borderline har svårt att reglera sina känslor vilket kan ge snabba känslomässiga svängningar, så att gå från jätteglad till jätteledsen på en sekund.

 

Så vad är det som vi Borderlinere söker då?

Om jag skall berätta om mig själv så är det Bli älskad och accepterad som jag är, för jag har så mycket känslor att ge och jag önskar kunna få det samma tillbaka men det slutar med att jag bara ger och till sist så blir jag dumpad och ensam lämnad i mina egna sår som jag blir och slicka för att lappa dem. 

Men det betyder inte att varje dag är ett katastrof och att jag slutar med att jag gråter. Visst har jag varit med om fina dagar, men dessa fina dagar skärmmer mig för jag är så rädd med att de följande dagar eller någon dag snart någongång kommer och göra mig ledsen och få alla dessa fina dagar att dimmas bort.

Räddsla, ensamhet och tomhet är de saker som tillhör mitt liv.

Rädslan av att bli ensam lämnad mer än vad jag redan är.

Ensamheten som skrämmer mig.. för du vet inte vad ödet gömmer med sig.

Och tomheten och längtan av att få ha någon vid din sida bredvid dig, som du kan prata och skratta med. 

Dessa saker finns i mitt liv varje dag. Varför kan jag inte se på det på ett annat vis? För jag har växt upp med dem - inte fått bekräftat av att jag är en värdefull person.

Kommentarer (2)
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Hej. Gillar din blogg. Vad heter du?
Maggie23.05.17 kl. 14:51
Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj för att allt började vara ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Tiago Håkan och jag är från Helsingborg, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en underbar fru. Något hemskt hänt med min familj, jag förlorade mitt jobb och min fru lämnade mitt hus för att jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen behöver. av henne och mina barn vid det aktuella ögonblicket. Jag lyckades i nio år, ingen fru för att hjälpa mig att ta hand om barnen. jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon blockerar mig från att prata med henne jag försöker prata med sin vän och hennes familjemedlemmar men vet fortfarande att man kunde hjälpa mig och jag har skickat in ansökan senare till så många företag men fortfarande gjorde de ring mig inte tills en trogen dag kom som jag aldrig kommer att glömma i mitt liv. När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade för alla mina svårigheter och han berättade för mig om en stor man som hjälper honom att få ett bra jobb i coca cola-företaget och han berättade för mig att han är en stavningskastare men jag är en person som aldrig tror på stavningskastare men jag bestämde mig för att prova och Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa sju dagar av lunchen stavningen. Jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig att göra bra. Drigbinovia ser till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter Drigbonovia underbart arbete. Min fru ringde mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon berättade för mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar Ett företag som jag har skickat in mitt uppskattningsbrev kallas nu är jag chef för paragon företag i USA. Jag råder dig om du har några problem skicka ett meddelande till detta mail: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp honom på +2348144480786 och du får det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas från dig. Jag önskar dig det bästa.
Tiago Håkan13.06.19 kl. 21:00

​Who Am I? Svårt att svara på denna fråga. Det jag vet själv tills idag är att jag är en kvinna med en utländsk bakgrund, uppväxt i Finland och uppfostrad i dubbel kultur, att det ledde till att jag ibland inte vet vem jag är. När mina personlighet har delats i två delar. En del där jag försöker vara mig själv vilket är liksom inte så där hemskt svårt, men sen vara en person som försöker bli accepterad av de omkring mig.

Efer 4 misslyckade försök med att avsluta mitt eget liv och 3 år av terapi och misstänkand av att jag kunde vara en bipolär kom de fram till att jag är en borderline emotionell instabilitet

Att leva med denna diangos är inte så lätt för min humörkurva ser ut som en hjärtkurva Elektrokardiografi med en instabil ritning.

Men För att inte göra denna Blogg sådär vad är det för deppsite så kommer jag nog att skriva roliga saker.. Som eh? Annat än vad är borderline. Men det förstås kan inte hända om jag har en deppig dag - men Ska bli spännande att dela med mig om mig.